Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Dagskurs i årsmøtegjennomføring

16. februar @ 08:00 - 16:00

Vi er inne i årsmøtesesong, og alle klubbene skal etter vedtektene avholde sine årsmøter. Et godt og ryddig årsmøte og medlemsdemokrati sikrer deg som tillitsvalgt legitimitet i din rolle ovenfor bedriften, og ovenfor arbeidskameratene. Er du usikker på hvordan et godt årsmøte gjennomføres, og hvordan man skal sikre demokratiet og følelsen av å bli hørt? Hva er oppgavene til en dirigent, møteleder og referent? Hvordan utfører man disse oppgavene? Eller hvordan skal man skrive protokoll? Hva kan et årsmøte behandle?

Avdelingen inviterer til et dagskurs i hvordan å gjennomføre et årsmøte, med de funksjoner som hører med. Kurset vil ta for seg hvordan å skrive innkalling, saksliste og protokoll, rollene til ordstyrer og referent, og møteregler.

Kurset avholdes som dagskurs 16. februar fra klokken 0900 til 1600 i våre lokaler i Lars Hilles gate 19. Det er bare 10 plasser til dette kurset, så vær rask med påmelding!

Tillitsvalgte i bedrifter med tariffavtale har rett til fri fra jobb for å delta på dette kurset. Tillitsvalgte som må ta seg fri fra jobb får dekket tapt arbeidsfortjeneste og reiseveg.

Påmelding gjøres ved å registrere seg i lenken: https://forms.office.com/e/407AdECqe8

Detaljer

Dato:
16. februar
Tid
08:00 - 16:00
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
, , , , ,
Hjemmeside:
https://forms.office.com/e/407AdECqe8

Arrangør

Vestnorsk Transportarbeiderforening
Telefon:
90812998
E-post:
vtf@fellesforbundet.org
View Arrangør Website

Sted

Folkets Hus Bergen
Lars Hilles gate 19
BERGEN, 5008 Norge
+ Google-kart
Telefon:
90812998